- Модель: Мигдаль
- Наявність: Немає в наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
Все, що ви повинні знати про мигдаль та його оздоровчі властивості
Мигдаль відомий у всьому світі не тільки своїм чудовим смаком, але перш за все надзвичайним вмістом корисних для здоров’я поживних речовин. Цей продукт часто вживають люди, які приділяють особливу увагу своєму харчуванню та зовнішньому вигляду. Крім того, його вибирають люди, які щодня борються із надмірним стресом. Що ще варто знати про мигдаль?
Мигдаль що це?
Мигдаль - це мигдальне насіння. Хоча вони такими не є, їх багато хто описує як "царь горіхів". Все це завдяки надзвичайному вмісту цінних для здоров’я вітамінів та мінералів. Мигдаль має солодкуватий, злегка здобний смак. Зовні вони покриті ніжною коричневою скоринкою з гірким присмаком. Всередині вони набувають кольору слонової кістки. Мигдаль часто використовують для виробництва борошна, що особливо цінують люди, які дотримуються правил безглютенової дієти. Крім того, мигдальне насіння використовують для виробництва спеціальної мигдальної пасти з винятковою харчовою цінністю.
Мигдаль як їсти? І чи може їх надлишок нашкодити нам?
Через високу енергетичну цінність надмірне споживання мигдалю може сприяти швидкому набору ваги. Тому передбачається, що ми повинні споживати не більше 40 г насіння мигдалю щодня. Ми можемо їсти мигдаль різними способами:
Сире, як перекус між прийомами їжі зі свіжими фруктами та натуральним йогуртом.
Гаряче, як смачне доповнення до домашнього вівсяного печива.
Також варто пам’ятати, що мигдальне борошно може чудово працювати на нашій кухні, з якої ви легко можете приготувати не тільки смачні, але і надзвичайно вишукані макаруни. Якщо вам не подобається гіркота, не забудьте очистити мигдаль від шкірки. З іншого боку, якщо ви прихильник простих рішень, вибирайте бланшований або мигдальні пластівці, які не мають коричневої шкірки. Насіння мигдалю в цьому варіанті ідеально підходять як доповнення до каші або салату, наповненого овочами. День без солодощів - це втрачений для вас день? Потім виберіть мигдаль, покритий шоколадом. Завдяки цьому ви не тільки задоволите своє бажання «чогось солодкого», але і забезпечите свій організм набором корисних речовин, цінних для здоров’я.
Харчові властивості мигдалю та їх вплив на наше здоров’я?
Вчені вказують, що мигдаль є чудовим джерелом вітамінів і мінералів, необхідних для здоров’я. Завдяки вмісту основних жирних кислот, регулярно споживаний мигдаль (у поєднанні зі здоровим харчуванням та регулярними фізичними навантаженнями) здатний мінімізувати ризик розвитку серцевих захворювань у майбутньому. Що важливо, вони також є джерелом флавоноїдів, цінних у боротьбі з гіпертонією. З іншого боку, завдяки вітаміну Е, введення мигдалю у здоровий раціон сприяє зниженню рівня шкідливого холестерину. Варто також знати, що насіння мигдалю можуть впливати на:
- Поліпшення рівня інсулінової відгуку;
- Поліпшення процесу схуднення;
- Підвищення стійкості до стресів;
- Підвищення здатності до концентрації уваги;
- Зниження ризику депресії;
- Поліпшення роботи м’язів;
- Зміцнення та покращення зовнішнього вигляду нашої шкіри, волосся та нігтів.
Додаткова інформація:
Склад: | Мигдаль сирий |
Країна походження: | Іспанія |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |