- Модель: Оцет
- Наявність: Є в наявності
Живий яблучний оцет 4% кислотності (нефільтрований) від природного бродіння. Яблучний оцет отримують природним шляхом біологічного бродіння оцту, органічного яблучного вина. Каламутний колір є перевагою яблучного оцту, оскільки він вказує на його природне походження. Осад, що виникає, утворюється природними інгредієнтами яблук. Продукт має характерний, злегка бурштиновий колір та приємний яблучний аромат.
Регулярне споживання яблучного оцту допомагає регулювати рівень соляної кислоти вашого організму. Яблучний оцет містить натуральні та цінні компоненти, наприклад, калій, кальцій, залізо, пектин, ферменти, лікопен. Яблучний оцет містить велику кількість біофлавоноїдів та бета-каротину, який бореться із вільними радикалами. Наявність флавоноїдів допомагає кращому засвоєнню вітаміну С в організмі. Всі інгредієнти яблучного оцту дуже добре засвоюються.
Вживання яблучного оцту практикується дуже давно. Сам Гіппократ рекомендував його використовувати для полегшення респіраторних захворювань, а Клеопатра подбала про способи лікування з його додаванням для поліпшення краси. Важко засвоювані страви, що подаються на рясних старопольських бенкетах, вимагали використання засобу для кращого травлення. Яблучний оцет, який повинен був захистити від шлункових недуг, також на той час прийшов на допомогу.
Використання:
Додаткова інформація:
Склад: | Оцет з яблук 4% кислотності |
Країна виробник: | Україна |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Так |