ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 10-00 ДО 18-00

Фундук смажений бланшований

  • Фундук смажений бланшований
  • Модель: Фундук
  • Наявність: Немає в наявності

135 грн.

Варіанти товару

Варіанти Ціна Кількість Купити

Плоди ліщини є джерелом багатьох корисних речовин, цінних для здоров’я. Як і всі горіхи, вони також мають ненасичені жирні кислоти (ЕФК), необхідні для нормального функціонування нашого організму. Більше того, фундук містить вітаміни групи В, калій, кальцій та фосфор. Ці елементи допомагають послабити нервову напругу, доглядати за кістками та зубами та підтримувати належний кров’яний тиск. Серед інших горіхів виділяється високий вміст вітаміну Е. Лікувальні властивості приписуються не тільки плодам, але і листю, і корі фундука.

Що корисного містить фундук?

Фундук складається з понад 60% жиру. Найцінніша жирна кислота - олеїнова кислота. Іншими макроелементами є вуглеводи (17%, включаючи клітковину) та білки (15%). Вони є цінним джерелом вітаміну Е, відомого як вітамін молодості, який має антиоксидантну дію. 100 грамів горіхів дозволяють задовольнити добову потребу нашого організму у вітаміні Е. Плоди ліщини також забезпечують магній, фосфор, залізо та вітамін В1. Наукові дослідження вказують на високий вміст стеринів і станолів у фундуку, що також призводить до їх сприятливого впливу. Однак споживання повинно бути помірним, оскільки вони також містять марганець (100 грам горіхів - це 700% добової потреби в цьому елементі). Його надлишок може негативно позначитися на нервовій системі.

Від чого допомагає споживання фундука?

Фундук - це насамперед велика доза вітаміну Е, який може сприяти покращенню стану нашої шкіри, волосся та нігтів. Дефіцит вітаміну Е часто проявляється дратівливістю, проблемами з концентрацією уваги, м’язовою слабкістю та слабкістю зору. Вживання фундука також дозволяє задовольнити потребу організму в міді, дефіцит якої сприяє появі анемії. З іншого боку, вітаміни групи В і магній, що містяться у фундуку, позитивно впливають на нервову систему і можуть допомогти зменшити передменструальну напругу. Наукові дослідження доводять, що стерини та рослинні станоли, що містяться в плодах ліщини, впливають на зниження рівня шкідливого холестерину.

Використання:

Найкраща ідея - їсти фундук без добавок. У харчовій промисловості їх використовують як добавку до тортів, шоколадів та молочних продуктів. Натуральні горіхи мають м’який смак і аромат. Смажені, вони мають інтенсивний горіховий аромат, вони більш хрусткі і крихкі. Однак під час цього процесу їх фізико-хімічний склад змінюється, амінокислоти розщеплюються, а білки розкладаються. Їсти їх найкраще сирими. Хорошою ідеєю буде додавати фундук до мюслі чи каші або робити домашню фундукову пасту. Плоди ліщини також чудово поєднуються з білим м’ясом та макаронами. Вони також використовуються для приготування настоянок та лікерів.

Додаткова інформація:
Склад:Фундук смажений бланшований очищений
Країна виробник:Україна

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат BIO: 

Ні

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре

Похожі товари

Залишити відгук  ↓
 
Ще ніхто не залишив відгуків.