ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 10-00 ДО 18-00

Фісташки солоні - Америка

  • Фісташки солоні - Америка
  • Модель: Фісташки
  • Наявність: Є в наявності

138 грн.

Варіанти товару

Варіанти Ціна Кількість Купити
200 грам 138 грн.
- +
500 грам 300 грн.
- +
1000 грам 570 грн.
- +

Американські фісташки - відрізняються своїми властивостями та харчовими цінностями порівняно з іншими горіхами. Перш за все, вони єдині містять каротиноїди - лютеїн та зеаксантин - які підтримують роботу очей та зменшують ризик дегенерації жовтої плями. Крім того, фісташки містять найбільше калію, що знижує артеріальний тиск, з усіх горіхів - це насіння фісташкового дерева, заховані в сіруватій оболонці, що містять багато харчових цінностей.

Чому фісташки здорові? Властивості фісташкових горішків.

Фісташки, як і інші горіхи, забезпечують наш організм багатьма цінними поживними речовинами. Незважаючи на високу енергетичну цінність, вони здоровіше замінюють солодощі та солоні закуски. Наукові дослідження показують, що споживання фісташок може мати позитивні ефекти у профілактиці серцево-судинних захворювань та діабету типу 2. Вони є джерелом магнію та міді, і ці елементи сприяють зменшенню ризику таких захворювань, як резистентність до інсуліну, гіпертонія та серцева аритмія. Фісташки також є джерелом антиоксидантів, цінних для здоров’я. Поряд з волоськими горіхами, вони містять найбільшу кількість антиоксидантних речовин, які надзвичайно важливі, серед інших у профілактиці розвитку атеросклерозу.

Що містять фісташки?

Фісташкові горіхи характеризуються високим вмістом жиру (близько 45%), тому вони дуже калорійні. Більшість - це мононенасичені жирні кислоти. Домінуючою є олеїнова кислота. Скільки у них вуглеводів? Їх зміст знаходиться на рівні 27%. Фісташки також є джерелом білка та харчових волокон. Як і інші горіхи, вони не містять холестерину. Вони характеризуються високим вмістом рослинних фітостеринів (їх у цілому 214 мг у 100 грамах). Вони забезпечують наш організм цінною фолієвою кислотою, магнезієм та міддю. Містять антиоксидантні речовини (включаючи поліфеноли), які несуть важливу роль у процесі усунення окисного стресу.

Використання:

Фісташки самі по собі є смачним перекусом, але вони також є чудовим доповненням до багатьох страв. Вони ще не до кінця влаштувались на нашій українській кухні, але все частіше вони збагачуватимуть смак тортів, десертів, коктейлів і навіть м’ясних страв. Вони чудово поєднуються з рисом, спаржею та пармезаном. Якщо їх додати в ароматний морквяний, томатний або гарбузовий суп, вони створять оригінальне блюдо. Цікавою ідеєю є також використання мелених фісташок для обмазки курячих, індичих або свинячих відбивних. Не маєте ідеї для десерту? Морозиво з фісташками, фісташковий чізкейк, а може енергійний фруктово-овочевий коктейль з додаванням цих горіхів? Є багато можливостей. Експериментуйте і насолоджуйтесь неповторним смаком та кольором фістишки.

Додаткова інформація:
Склад:Фісташки підсмажені, сіль
Країна виробник:США

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат BIO: 

Ні

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре