ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 10-00 ДО 18-00

Кокосовий цукор

  • Модель: Кокосовий цукор
  • Наявність: Є в наявності

160 грн.

Варіанти товару

Варіанти Ціна Кількість Купити
500 грам 160 грн.
- +
1000 грам 295 грн.
- +
100% натуральний продукт

В азіатських країнах кокосовий цукор є однією з лікувальних сировин, а кокосова пальма називається „кальпа врікша”, тобто «дерево життя». У Малайзії цю пальму називають "pokok seribu guna", що означає "дерево тисячі застосувань". Традиційна китайська медицина часто використовує кокосовий цукор при захворюваннях верхніх дихальних шляхів та ангіні.

Природній підсолоджувач

Кокосовий цукор є природним підсолоджувачем і цікавою альтернативою білому цукру, особливо завдяки оригінальному смаку та нижчому глікемічному індексу. На додаток до інших підсолоджувачів, таких як ксиліт або стевія, кокосовий цукор також набуває популярності і є частиною раціону людей які свідомо харчуються. Пальмовий цукор, як його ще називають, на смак схожий на коричневий цукор. Він складається в основному з сахарози, але також присутні глюкоза та фруктоза. Склад його варіюється залежно від сорту, віку кокосової пальми та способу випаровування соку в процесі виробництва. Отже, його склад може містити численні мінерали та антиоксиданти.

Вітаміни та мінерали

Кокосовий цукор багатий на цінні для нашого організму мінерали та вітаміни, серед яких: калій, залізо, магній, цинк, а також вітаміни С та вітаміни групи В, які позитивно впливають на роботу нервової, імунної та кровоносної систем. Бруньки кокосового горіха, що використовуються для виготовлення цукру, багаті природними антиоксидантами, амінокислотами, оцтовою кислотою та ферментами. Кокосовий цукор - натуральний продукт і не містить штучних барвників.

Виробництво кокосового цукру

Кокосовий цукор виготовляється з суцвіть кокосової пальми. Зрізавши плодоніжки, вони дають білий сік із солодким присмаком. Весь процес збору рідини може зайняти до місяця, але одна долоня дає її до 300 літрів на рік. Випарена рідина при загустінні перетворюється на коричневий сироп. При нагріванні він набуває пухку консистенцію.

Застосування:

Кокосовий цукор можна використовувати на кухні щодня, для підсолоджування кави та чаю, для приготування тортів, тістечок та коктейлів. В індійській кухні його використовують у різноманітних сортах кави, випічки та десертів. Це надає стравам неповторний смак і аромат. Це відмінна альтернатива тростинному цукру. Застосовується, наприклад, для збалансування солоного смаку риби, а також у каррі та соусах. Кокосовий цукор успішно замінить посипання хлібобулочних виробів і чудово підійде до гострих страв.

Додаткова інформація:

Склад:Кокосовий цукор
Країна походження:Індонезія

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат Organic: 

Ні


Поживна вартістьв 100г продукту
Енергетична цінність380 кКал
Жири
Вуглеводи93г
Білки


Поживна вартість є приблизною, та може змінюватися в залежності від нової партії.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре

Похожі товари

Залишити відгук  ↓