- Модель: Еритрітол
- Наявність: Є в наявності
130 грн. 120 грн.
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
500 грам | 120 грн. |
-
+
|
|
1000 грам | 220 грн. |
-
+
|
Ерітрітол, природний, низькокалорійний цукор з ніжним солодким смаком. Він класифікується як цукровий спирт. Це називається замінником цукру, отриманим з рослин або крохмалю. Одна і та ж група включена серед інших ксиліт. У природі еритрітол зустрічається в невеликих кількостях у овочах, фруктах, грибах та у вині, пиві або соєвому сирі. Найчастіше він отримується з натурального овочевого цукру. Цукор змішують з водою, зброджують, кристалізують, а потім ретельно сушать. Готовий продукт має форму білих кристалів або порошку, який виглядає як звичайний цукор.
Ерітрітол є 100% натуральним замінником цукру без калорій.
Якщо порівнювати цей продукт з іншими загальновідомими цукрозамінниками, стає зрозуміло, що він володіє масою безсумнівних переваг:Основні переваги препарату:
- В першу чергу ерітрітол на 100% є натуральним природним компонентом. Цю якість обумовлено тим, що ерітрітол - природний елемент багатьох видів фруктів овочів, і інших продуктів:
- У промислових масштабах ерітрітол отримують з натуральної крохмальовмістивої сировини (кукурудза, тапиоки). Тому шкода речовини виключена. Для його виробництва широко застосовують такі відомі технології як: ферментація з природними дріжджами. Такі дріжджі спеціально виділяють для цих цілей зі свіжого пилку рослин, яка потрапляє в бджолині стільники.
- Завдяки тому, що в молекулі ерітрітолу відсутні функціональні групи з високою реакційною здатністю, препарат володіє великою термічною стабільністю при нагріванні до 180 ° С і вище. Це дозволяє використовувати ерітрітол у виробництві всіляких кондитерських і хлібобулочних виробів, відповідно, його користь очевидна.
- У порівнянні з сахарозою і цілим рядом інших поліолів ерітрітол має дуже низьку гігроскопічність. Ця якість значно полегшує умови тривалого зберігання.
- Через невеликий індекс молярної маси розчини ерітрітолу мають невисокі значення в'язкості.
Використання:Ерітрітол використовується як замінник цукру. Ідеально підходить для приготування їжі, випічки і в якості підсолоджувача. Знижує калорійність їжі.
Він досягає близько 75% солодкості від традиційного цукру. Замінюючи в рецептах цукор на ерітрітол, пам'ятайте, що на кожні 100 г цукру припадає від 120 до 140г ерітрітолу.
Характеристики товару | |
Склад | Ерітрітол |
Країна походження | Китай |
GreenFood
Доброго дня, актуальна харчова цінність ерітритолу це - кКал 0г, білки 0г, вуглеводи 0г, поліоли 99,5г, жири 0 г.
В залежності від нової партії показник не значно може змінюватися.