- Модель: Кокосове борошно
- Наявність: Є в наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
500 грам | 83 грн. |
-
+
|
|
1000 грам | 138 грн. |
-
+
|
Кокосове борошно виготовляється з меленої м’якоті кокоса. Надлишки жиру та вологи видаляються до процесу помелу. Отже, це побічний продукт виготовлення кокосового молока та олії. Характеризується виразним ароматом кокоса та ніжним, солодким запахом. Додаючи кокосове борошно, ми можемо обмежувати кількість цукру, що використовується в конкретній їжі, оскільки воно саме по собі солодке. Ця процедура позволить зменшити калорійність блюда. Кокос найцінніший за його багатство природних ненасичених жирних кислот. Кокосове борошно не містить глютену, багате клітковиною, яка допомагає боротися з запорами і є цінним джерелом білка. У той же час воно забезпечує незначну кількість легкозасвоюваних вуглеводів і має низький глікемічний індекс.
Використання:
Перш за все, кокосове борошно використовується в різних видах випічки. Однак його слід використовувати разом з іншими видами зернового борошна. Це досить важко. Через те, що кокосове борошно не містить клейковини, випічка з її додаванням буде дуже крихкою. Для підтримки належної структури до тіста слід додавати більше яєць. Це позитивно позначається на структурі та хорошій вологості хлібобулочних виробів. Борошно також використовується як доповнення до коктейлів, покриттів, млинців, мюслі, булочок, фруктових салатів та йогуртів. На основі кокосового борошна ми приготуємо смачний омлет, млинці та пироги. Також його використовуватимуть для загущення супів та соусів. Цей продукт поглинає більше рідини, ніж звичайне пшеничне борошно, тому відповідно до рецептури слід збільшити кількість води, яка використовується в страві.
З міркувань безпеки повідомляємо, що продукти, що містять глютен, фасуються в приміщеннях заводу.
Додаткова інформація:
Склад: | 100% кокосове борошно |
Країна походження: | Індонезія |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |
Характеристики товару | |
Склад | 100% кокосове борошно |
Країна походження | Індонезія |