- Модель: Кокосове борошно
- Наявність: Є в наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
500 грам | 100 грн. |
-
+
|
|
1000 грам | 180 грн. |
-
+
|
Кокосове борошно - ще одна альтернатива пшеничному. На відміну від борошна, виробленого з інших горіхів, його придбання не так сильно навантажує наш гаманець. Борошно також характеризується низьким рівнем засвоюваних вуглеводів. Вононе містить глютену, тому його можуть вживати люди, які страждають на целіакію. Це також джерело харчових волокон та багатьох корисних речовин, цінних для нашого здоров’я. На смак воно приємне і чудово пахне. Кокосове борошно обов'язково має з'явитись у вас на кухні.
Що таке кокосове борошно і який його смак?
Кокосове борошно виготовляється з меленої м’якоті кокоса. Надлишки жиру та вологи видаляються до процесу помелу. Отже, це побічний продукт виготовлення кокосового молока та олії. Виробляється двома способами: сухим і вологим. Перший багатий білком, має кремовий колір і більший вміст жиру. Вологе борошно світлішого кольору, містить більше клітковини і менше жиру. Кокосове борошно можна використовувати так само, як пшеничне борошно для всіх видів солодкої та солоної випічки, тортів, печива, десертів, хліба та пирогів. Випічка на основі кокосового борошна легка і м’яка, з інтенсивним кокосовим смаком і злегка кокосовим ароматом. Це борошно містить більше клітковини, ніж пшеничне. Це стільки ж, скільки в борошні грубого помелу. Це надзвичайно важливо в нашому раціоні, оскільки воно регулює роботу травної системи. Завдяки високому вмісту клітковини кокосове борошно набагато краще поглинає воду, ніж інші види борошна. Тому воно не може бути основним інгредієнтом тіста. Найкраще змішувати його з іншим видом борошна. Така процедура забезпечить, щоб отримана консистенція тіста була задовільною, а випічка не розсипалася після виймання з духовки.
Чи містить глютен?
Це продукт без глютену, на відміну від зернового борошна. Тож його можуть використовувати люди, які страждають на целіакію. Кокосове борошно також слід оцінити діабетикам. Для діабетиків це відмінна заміна пшеничного борошна. Велика кількість харчових волокон, що містяться в кокосовому борошні, позитивно впливає на метаболізм цукру і регулює рівень глюкози в крові. Кокосове борошно має низький глікемічний індекс. Завдяки своєму приємному, солодкому смаку та багатьом корисним для здоров’я поживним речовинам, його часто використовують у приготуванні страв для дітей та немовлят.
Що містить? Склад кокосового борошна
Кокосове борошно в першу чергу є джерелом цінних харчових волокон. Це майже в шість разів більше, ніж у традиційному пшеничному борошні. Цей продукт забезпечує наш організм цінним білком. Сто грамів борошна покриває 37% ваших щоденних потреб у білках. Кокосове борошно також є джерелом жирних кислот і вітамінів (включаючи вітаміни групи В, вітаміни Е і А). Це також скарбниця цінних мінералів. Серед них ми можемо знайти залізо, селен, магній, фосфор і кальцій. Більше того, кокосове борошно є більш здоровою альтернативою борошняному злаку через низький вміст вуглеводів.
Чи корисне? Які властивості?
Кокосове борошно - більш корисна альтернатива зерновому борошну. Високий вміст клітковини прискорює метаболізм, а невелика кількість вуглеводів робить його рекомендованим особливо для людей, які піклуються про струнку фігуру. Завдяки вмісту клітковини регулярне вживання продуктів з додаванням кокосового борошна допоможе підтримувати належний рівень холестерину та цукру в крові. Таким чином, це може бути важливим у профілактиці серцево-судинних захворювань.
Використання:
Перш за все, кокосове борошно використовується в різних видах випічки. Однак його слід використовувати разом з іншими видами зернового борошна. Це досить важко. Через те, що кокосове борошно не містить клейковини, випічка з її додаванням буде дуже крихкою. Для підтримки належної структури до тіста слід додавати більше яєць. Це позитивно позначається на структурі та хорошій вологості хлібобулочних виробів. Борошно також використовується як доповнення до коктейлів, покриттів, млинців, мюслі, булочок, фруктових салатів та йогуртів. На основі кокосового борошна ми приготуємо смачний омлет, млинці та пироги. Також його використовуватимуть для загущення супів та соусів. Цей продукт поглинає більше рідини, ніж звичайне пшеничне борошно, тому відповідно до рецептури слід збільшити кількість води, яка використовується в страві.
З міркувань безпеки повідомляємо, що продукти, що містять глютен, фасуються в приміщеннях заводу.
Додаткова інформація:
Склад: | 100% кокосове борошно |
Країна походження: | Шрі-Ланка |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |