ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 9-00 ДО 19-00

Насіння чіа

  • Модель: Насіння чіа
  • Наявність: Є в наявності

170 грн. 160 грн.

Насіння чіа, це насіння з назвою шавлія іспанська. Вони низькокалорійні і живильні - це їх велика перевага. Слово "чіа" означає "сила" на мові древніх майя. ... Насіння чіа багаті великою кількістю природних кислот Омега-3, таких як альфа-ліноленова кислота, яка є необхідною частиною раціону, тому що організм не виробляє її. Насіння чіа також є джерелом заліза, магнію, фосфору і цинку. Вони містять вітамін Е і вітаміни групи В.

Насіння чіа поглинають і утримують воду в організмі, що, по суті, призводить, як і у випадку лляного, до тривалого відчуття ситості. Насіння іспанського шавлії є найціннішим джерелом клітковини, відразу за пшеничними висівками. Крім того, насіння чіа багаті цінним білком і тому їх вартість особливо цінується у вегетаріанців. Це скарб кальцію і фосфору.

Властивості:

- Насіння чіа забезпечує величезну кількість поживних речовин і малу кількість калорій.
- Насіння чіа повні антиоксидантів
- Майже всі вуглеводи, що містяться в них отримані з волокна
- Чіа багаті в високі по якості білки
- Завдяки високим вмістом волокон і білка, насіння Чіа повинні допомогти втрати ваги.
- Насіння чіа багаті в омега-3 жирні кислоти.
- Насіння чіа можуть поліпшити деякі показники крові, які повинні зменшити ризик серцево-судинних захворювань і цукрового діабету.
- Насіння чіа багаті в багатьох важливих мінералів кісток.
- Насіння чіа можуть поліпшити здоров'я людей з діабетом 2 типу
- Насіння чіа можуть підвищити фізичну працездатність, так добре як енергетичні напої.

Використання:

Споживання насінь шавлія іспанська повинно виносити не більше 15г в день 2 столові ложки.

Насіння чіа можна вживати в їжу приготовану багатьма способами, а зокрема вони можуть бути додані до:

- Коктейлі,
- Пудинг,
- Салати, млинці, омлети, каші,
- Мюслі, крупи, вівсянки,
- Змелені можна додавати при випічці хліба, пирогів або млинців, або в якості заміни сухарів,
- З змелених насінь можна приготувати пудинг,
- Їсти, як закуска або посипати на канапки,
- Подрібнити і у вигляді спорошкованого зерна, використовувати як загущувач для супів і соусів,
- Можна їх додавати до джемів, вівсянок, йогуртів, салатів на тепло або на зимно.

Зберігати в сухому та темному місці. 


Додаткова інформація:

Склад:Насіння чіа
Країна походження:Аргентина / Перу

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат BIO: 

Ні

Харчова цінність в 100 грамах продукту:

 Енергетична цінність (енергія)
 2096 кДж / 505 ккал
 Жири, в тому числі:  31 г
 Насичені жирні кислоти
 3,3 г
 Вуглеводи, у тому числі:
 25 г
 Цукри  0 г
 Білки
 20 г
 Сіль 0.04 г
   


Характеристики товару
Країна походження Перу/Аргентина

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: Насіння чіа