- Модель: Гарбузове насіння
- Наявність: В наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
500 грам | 125 грн. |
-
+
|
Звідки походить гарбуз?
Гарбуз родом з Центральної Америки, точніше з Мексики. До Європи він потрапив у 15 столітті завдяки Христофору Колумбу. Спочатку його розглядали лише як екзотичну цікавинку або, можливо, як декоративну рослину. Цінні властивості гарбуза та його насіння були відкриті через 100 років, і з тих пір їх культивують практично у всіх країнах нашого континенту.
Гарбузове насіння, смачний і корисний перекус, і не тільки?
Насіння гарбуза можна їсти сирими, відразу після того, як відкрилиупаковку. Для поліпшення смаку і аромату гарбузове насіння можна підігріти в духовці. У такому випадку найкраще насіння висипати на деко, а потім поставити в розігріту до 170 градусів духовку. Випікати приблизно 15 хвилин.
Гарбузове насіння також є смачним і корисним доповненням до мюслі, сухих сніданків, салатів, йогуртів і печених овочів. Вони також чудово підходять як доповнення або начинка для випічки хліба, тортів або печива.
Додаткова інформація:
Склад: | Гарбузове насіння очищене Штирійське |
Країна виробник: | Україна |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |
Поживна вартість | в 100г продукту |
Енергетична цінність | 508 кКал |
Жири | 36,24 г |
Вуглеводи | 28,9 г |
Білки | 26,8 г |
Поживна вартість є приблизною, та може змінюватися в залежності від нової партії.