Безглютенова суміш для хліба Pięć Przemian з гарбузовим насінням - це продукт, завдяки якому ви зможете спекти чудовий, смачний і ароматний хліб з гарбузовим насінням в домашніх умовах. Звичайно, з золотистою, характерною хрусткою скоринкою. Суміш містить 100% рослинних інгредієнтів, тому підходить не тільки для людей, які дотримуються безглютенової дієти, а й для веганів. Спеціально відібрана сировина також гарантує найвищу якість, а відсутність доданого цукру робить суміш ідеальним вибором для людей, які хочуть бути впевненими, що споживають здоровий продукт без штучних наповнювачів.
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 190°C.
- Змастіть форму для випікання (маленьку форму для кексів) кокосовою олією або маслом ГХІ. Додатково можна посипати пластівцями тефу, вівсяними пластівцями або меленим насінням льону.
- Пересипте суміш у миску.
- Ретельно перемішати, додати 500 мл сильногазованої води.
- Вимішане тісто вилити у форму для запікання і поставити в духовку на 1,5 години.
- Після випікання вийміть хліб з форми і загорніть його в рушник. Відставте остигати.
- Смачного!
Відео приготування:
Додаткова інформація:
Склад: | Вівсяне борошно без глютену, вівсяні пластівці без глютену, гарбузове насіння очищене 13%, борошно з тефу, насіння льону, насіння чіа, насіння соняшнику, лушпиння подорожника, гімалайська сіль. |
Країна виробник: | Польща |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: | Так |
Без глютену: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |
Поживна вартість | в 100г продукту |
Енергетична цінність | 373 кКал |
Жири | 15 г |
Вуглеводи | 39 г |
Клітковина | 15 г |
Білки | 16 г |
Поживна вартість є приблизною, та може змінюватися в залежності від нової партії.