- Модель: Кокосова олія
- Наявність: Немає в наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
Кокосове олія по іншому називають маслом або кокосовим жиром. Це один з видів рослинних олій, які виробляються шляхом пресування, після нагрівання твердої м'якоті кокосових пальм. Кокосова олія найчастіше зустрічається у вишуканій формі. Витончена форма гарантує тривалий термін зберігання.
Це дуже міцний і стійкий до високих температур продукт. Завдяки цьому він може зберігатися практично в будь-якому стані. Тримає свіжість та свої унікальні властивості довше.
Кокосове масло в найбільшому масштабі використовується на кухні, де він заміняє багато традиційних жирів. Є олією яка не сохне та після відкриття вона повинна бути використана протягом року.
Рафінована кокосова олія позбавлена запаху кокоса. Є найбільш універсальна і має більш тривалий термін зберігання, ніж інші види кокосового масла (наприклад, нерафіновані).
Властивості кокосового масла:
- Кокосова олія має високу температуру димління, тому вона не горить під час смаження.
- Вона містить насичені жирні кислоти, включаючи лауринову кислоту, яка підтримує імунітет і має сильний антибактеріальний ефект.
- Це джерело вітамінів групи В та антиоксидантів - вітамінів С і Е
- Її склад містить калій, кальцій, магній, фосфор, залізо, натрій і цинк, які впливають на загальне поліпшення стану організму.
- Більш ніж 60% жирів в кокосовій олії є середньоланцюговими жирними кислотами (MCFAs), які розчиняються у воді. В іншому випадку вони називаються тригліцеридами з середньою вуглецевою ланцюгом (MCT).
Використання:
Кокосове масло, як продукт харчування, використовується серед інших до мащення хліба. Завдяки постійній формі, підходить для мащення хліба, замість масла або маргарини, а також для смаження. При високих температурах кокосова олія, на відміну від звичайної олії не горить.
Додаткова інформація:
Склад: | 100% Рафінована кокосова олія |
Країна походження: | Індонезія |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |