- Модель: Мусковадо
- Наявність: Є в наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
500 грам | 170 грн. |
-
+
|
|
1000 грам | 309 грн. |
-
+
|
Цукор МУСКОВАДО це - нерафінований тростинний цукор. Природна обробка цукру мусковадо призводить до того, що він містить високий вміст патоки. В результаті виходить темно-коричневий цукор вологої консистенції; візуально нагадує мокрий пісок. У його смаку присутні ніжні нотки ірису і гіркоти (щось на межі між гречаним медом або кленовим сиропом). Цукор Мусковадо, надає стравам приготованим з ним глибокий смак. Це ідеальний інгредієнт для десертів, солоних страв і напоїв. Ідеально підсилює смак пряників і різдвяної глазурі; додає морозиву екзотичний смак, а також може використовуватися для приготування ірисок і карамелі.
Завдяки високому вмісту патоки цукор мусковадо містить певну кількість мінералів, вітамінів і антиоксидантів, таких як залізо, фосфор, магній, калій, кальцій, вітаміни В, А і С. Серед антиоксидантів можна виділити поліфеноли та галову кислоту, які запобігають пошкодженню клітин організму та захищають їх від вільних радикалів.
Його слід зберігати в герметичному контейнері, тому що при неправильному зберіганні він швидко згортається і твердіє. Коли це станеться, накрийте його мокрим паперовим рушником на 1 ніч.
Використання:
Темний цукор Мусковадо є відмінним підсолоджувачем при випічці темних тортів і пряників. Чудово підходить для приготування шоколадних і ірисових соусів, екзотичних маринадів, індійських чатні, для приготування на грилі та різноманітних кисло-солодких страв. Звичайно, як і весь тростинний цукор, він є універсальним підсолоджувачем.
Додаткова інформація:
Склад: | Тростинний цукор (Мусковадо) |
Країна походження: | Маврикій |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |