ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 10-00 ДО 18-00
Manager Якщо у вас виникнуть будь-які питання, ви можете зв'язатися з нашими менеджерами будь-яким зручним для вас способом.

Тапіока шаріки - Перлини тапіоки 400 грам

  • Тапіока шаріки - Перлини тапіоки 400 грам
  • Модель: Тапіока
  • Наявність: Немає в наявності

122 грн.

Все, що вам потрібно знати про властивості та використання тапіоки на вашій повсякденній кухні

Незвичайні смакові та оздоровчі властивості тапіоки цінуються протягом багатьох поколінь у Південній Америці. Тим не менш, її популярність з кожним роком зростає і в нашій країні. Не дивно, адже тапіока не тільки смачна, але й легко засвоюється і повна корисних речовин, цінних для здоров’я. Її можна без проблем використовувати в безглютеновій дієті, як при целіакії, так і при синдромі подразненого кишечника. Що ще варто знати про тапіоку?

Що таке тапіока?

Тапіока - це вид крупи, який виготовляється з крохмалю, отриманого з маніоки. Ця рослина (відноситься до категорії цибулинних) росте в природних умовах в Африці та Південній Америці. На цих континентах маніока є еквівалентом картоплі, яку ми часто їмо. Маніока — це чагарник, який може досягати у висоту до 3 метрів, а його бульби можуть важити до 4 кілограмів. Тапіока найчастіше у вигляді маленьких білих кульок. Відрізняється приємним, ніжним смаком. Після приготування набуває в’язку консистенцію і прозорий колір.

Властивості тапіоки

Тапіока цінується в першу чергу завдяки своїй гіпоалергенності. Крім того, в порівнянні з іншими крупами, вона здатна забезпечити наш організм великою кількістю вуглеводів, при відносно низькому білковому вмісті. Крім того, цей інгредієнт легко засвоюється, тому займає важливе місце в раціоні людей, які борються з недугами травної системи. Наприклад, при перебігу синдрому подразненого кишечника.

Борошно з тапіоки що це таке?

Борошно тапіоки виготовляється з крохмалю маніоки. Воно класифікується як борошно без глютену і має консистенцію білого порошку. Однак він не має ні смаку, ні запаху. Крім того, він характеризується великим вмістом легкозасвоюваних вуглеводів і, як тапіока, має гіпоалергенну природу. Борошно тапіоки можна з успіхом використовувати як загусник для соусів або супів.

Використання:
Тапіока не має відчутного смаку. Гранули тапіоки є ідеальною основою для десертів, улюблених дітьми. Вони також використовуються для згущення десертів або можуть бути цікавим доповненням до фруктових салатів. Популярний завдяки «bubble tea» - напою на основі перлів тапіоки.

Перед приготуванням кульки тапіоки потрібно замочити у воді або молоці, що скоротить час приготування (близько 2 годин). Завжди готуйте їх без кришки в подвійній кількості води або молока (наприклад, 1 склянка тапіоки на 2 склянки води або молока) на повільному вогні, поки вони не перетворяться на прозорі перлини.

Ми можемо купити тапіоку у вигляді борошна або гранул різного розміру. Завдяки своїм згущуючим властивостям він широко використовується на нашій кухні при приготуванні смачних супів і соусів. Крім того, тапіоку часто використовують для приготування безглютенових десертів. Пудинг з тапіоки з додаванням фруктів – справжнє задоволення для всіх людей, які борються з проблемою целіакії або непереносимості глютену. Також варто знати, що тапіоку можна з успіхом використовувати як замінник традиційної крупи або картоплі.

Додаткова інформація:
Склад:Тапіока
Країна походження:Таїланд

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат BIO: 

Нет

Харчова цінність в 100 мл:

 Енергетична цінність (енергія)
 1469 кДж / 346 ккал
 Жири, в тому числі:  0 г
 Насичені жирні кислоти
 0 г
 Вуглеводи, у тому числі:
 86 г
 Цукри  0 г
 Білки
 0 г
 Клітковина 0.9 г
 Сіль  0.06 г


Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Залишити відгук  ↓
 
Ще ніхто не залишив відгуків.