- Модель: Кокосове молоко
- Наявність: Є в наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
250 грам | 220 грн. |
-
+
|
|
500 грам | 400 грн. |
-
+
|
Кокос - це плід кокосової пальми, що росте в Південно-Східній Азії та на північному заході Південної Америки. Цей фрукт використовують у багатьох напрямках – у косметології, кулінарії та природній медицині. Його цінують за незвичайний смак і аромат, а також за багатство корисних речовин. У кулінарії можна використовувати м'якоть кокоса, кокосову олію та цукор, кокосову воду і кокосове молоко.
Кокосове молоко виготовляється шляхом поєднання м’якоті та води в правильних пропорціях. Для них характерна досить щільна текстура і кокосовий смак. Популярне кокосове молоко, яке продається в магазинах, часто містить багато консервантів, тому варто вибрати більш здорову альтернативу від TM GreenFood.
Кокосове молоко є джерелом насичених жирних кислот, мінералів, таких як марганець, мідь, фосфор, магній, залізо та селен, вітаміну С, вітамінів групи В, фолієвої кислоти та багатьох інших. Завдяки інгредієнтам, які він містить, його споживання збагатить наш організм додатковими поживними речовинами і обов’язково додасть енергії на цілий день. Крім того, він має бактерицидні, віруліцидні та фунгіцидні властивості, і, незважаючи на вміст жирів, він не підвищує рівень поганого холестерину. Жири, що містяться в кокосовому молоці, метаболізуються нашою печінкою для отримання енергії, тому вони не накопичуються як жир і не підвищують рівень інсуліну.
Сухе кокосове молоко може стати чудовим доповненням до багатьох страв і додати смаку та аромату стравам азіатської та тайської кухні. Добре поєднується з супами з карі, може бути основою і натуральним загусником для соусів, а також доповненням до різноманітних десертів у вигляді морозива або тортів. Кокосове молоко також чудово додавати в каву. Також воно може стати відмінним компонентом для вівсяної каші, мюслі або фруктових коктейлів. Завдяки кокосовому молоку ви можете додати своїм стравам неповторний кокосовий смак і аромат і водночас забезпечити правильну поживну цінність.
Кокосове молоко можна вживати людям з алергією на лактозу, а також людям, які дотримуються вегетаріанської та веганської дієти. Варто включити в свій раціон не тільки кокосове молоко, а й інші продукти на основі цього фрукта і оцінити їх властивості.
Використання:
Кокосове молоко чудово підійде до гарячої та холодної кави, гарячого шоколаду, молочних коктейлів, вівсянки чи мюслів, та всюди, де використовуєте традиційне молоко.
Додаткова інформація:
Склад: | Веганський екстракт з кокосу 97%, мальтодекстрин тапіоки 2,5%, камедь акації (клітковина акаці) 0,5% |
Країна виробник: | Філіппіни |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |
Поживна вартість | в 100г продукту |
Енергетична цінність | 682 кКал |
Жири | 62г |
Вуглеводи | 24г |
Білки | 7г |
Поживна вартість є приблизною, та може змінюватися в залежності від нової партії.