- Модель: Сироп цикорію
- Наявність: Немає в наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
Цей натуральний підсолоджувач зроблений з кореня рослини цикорію. В Європі цикорій ріс як дика рослина з давніх часів. І древні єгиптяни, і римляни використовували корінь рослини, щоб очистити печінку і очистити кров. В даний час цикорій також був помічений в Північній Америці і Австралії. Рослина має гарні яскраво-сині квіти і може бути легко знайдена на узбіччях доріг.
Органічний, сирий корінь цикорію має багато переваг для здоров'я. Він підтримує здорове функціонування печінки і жовчного міхура, видаляючи з організму надлишок води і токсинів. Корінь цикорію також можна використовувати в якості натурального пребіотика, який живить нашу травну флору, лікує запори і знімає розлад шлунка. Крім того, корінь цикорію допомагає розщеплювати жири в організмі і знижує рівень інсуліну в крові. Таким чином, це ідеальна альтернатива рафінованому цукру для діабетиків і тих хто піклується про свою вагу. Корінь цикорію також надає потужну протизапальну та седативну дію на нервову систему. Ось чому його часто вживають, щоб зменшити запалення при ревматизмі та артриті і полегшити біль в суглобах. Також може використовуватися, щоб вилікувати скорочення і сонячні опіки і лікувати проблеми зі шкірою, такі як прищі.
Більшість людей, ймовірно, знають цикорій як замінник кави без кофеїну. Особливо за часів війни і бідності смажений корінь цикорію служив альтернативою традиційним кавовим зернам. На щастя, сироп з кореня цикорію на смак набагато краще, ніж замінник кави! Це м'яко солодко і має трохи гіркоти або післясмаку, пов'язаного з цукром. Обов'язково спробуйте це в ваших улюблених сирих десертах і коктейлях!
Надмірне споживання може викликати послаблюючий ефект. Не рекомендується дітям до трьох років.
НИЗЬКИЙ Глікемічний індекс = 10.
Всі компоненти не містять глютену.
Прийнятна добова доза (ADR): 40 г в день.
Енергетична цінність на 100 г: 176 ккал / 100 г.
Склад вітамінів і мінералів:
Харчові волокна: 62%. Жир: 0% (насичений жир: 0%). Білок: 0%. Натрій: 0%. Вуглеводи: 65% (0% з них - поліоли). Інші гідрати: 4%.
Використання:
Сироп з цикорію зазвичай використовується для тортів і десертів, а також в якості підсолоджувача для чаю, кави,
напоїв гарячих і холодних, а також в якості поливання до вафлів, млинців та морозив.
Зберігання:Зберігати сироп рекомендується при звичайних умовах до 2-х років, відкриту пляшку слід помістити в холодильник.
Додаткова інформація:
Склад: | Інулін цикорію 85%, вода. |
Країна виробник: | Бельгія |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |