ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 9-00 ДО 19-00

Пектин 1000 Г

  • Модель: Пектин
  • Наявність: Є в наявності

640 грн.

Пектин - це водорозчинний компонент харчових волокон. У природному стані це відбувається в клітинних стінках фруктів і овочів. Наш пектин слабосолодкий (амідований) отримують із шкірок цитрусових та яблук. Має гелеутворюючі та загущувальні властивості.

У харчовій промисловості пектин додають до різних видів продуктів, від соусів до джемів, мармеладу та низькокалорійних десертів.

Пектин допомагає підтримувати належний рівень холестерину в крові. Добрий ефект виникає, коли ви споживаєте 6 г пектину на добу.

Цитрусовий пектин, слабосолодкий.

Використання:

Для приготування джемів рекомендується використовувати близько 8-16 г пектину на 1 кг фруктів.

Пектин розчиняється у невеликій кількості води приблизно 60 °С та додають до кип'яченої джему під кінець готування або змішують з половиною склянки цукру і додають під кінець готування.

Рецепт варення:

Додаткова інформація:

Склад:Пектин
Країна походження:Польща/Іспанія

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат BIO: 

Ні

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре