Кокосове масло широко використовується на кухні сьогодні, де зараз він заміняє багато традиційних, нездорових жирів. Кокосове масло ідеально підходить як основа для кави.
Належить до групи рослинних олій. Вона не містить окислювачів, зате її природним інгредієнтом є лауринова кислота - вона виникає в природі лише в кокосових та молочних горіхах. Ця кислота володіє антибактеріальними, противірусними та протигрибковими властивостями та підтримує природну бактеріальну флору тіла.
Більш ніж 60% жирів в кокосовій олії є середньоланцюговими жирними кислотами (MCFAs), які розчиняються у воді. В іншому випадку вони називаються тригліцеридами з середньою вуглецевою ланцюгом (MCT).
Їх перетравлення та всмоктування відбувається дуже швидко і не вимагає залучення до цього жовчі. Вони всмоктуються в кров ворітної вени, і звідти вони транспортуються безпосередньо в печінку, де вони окислюються в так званих мітохондрії.
Використання:
Нерафіноване кокосове масло цікаво тим, що може використовуватися як в кулінарії, так і в косметології.
Воно ідеальне для дитячого і дієтичного раціону. Додавати кокосове масло можна практично в усі страви, воно підходить і для десертів, і для супів, і для салатів, і для напоїв.
Характеристики товару | |
Склад | 100% Органічне кокосове масло (Cocos nucifera) |
Країна походження | Філіппіни |