- Модель: Ксилітол
- Наявність: Немає в наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
Його називають цукром, але за хімічною структурою він ближче до спирту. Він має солодкий смак, хоча містить значно менше калорій, ніж сахароза. Його отримують не з цукрового очерету або цукрового буряка, а зі стовбура берези або у випадку з Китайським з кукурудзи. Він не викликає карієсу і рекомендований для діабетиків. Він зустрічається у вигляді ксилітолу, E967 та C5H12O5.
Ксилітол - що це і чому він кращий за білий цукор?
Замість цукру: Ксиліт - це натуральна харчова добавка із виглядом і смаком звичайного білого цукру. Однак за хімічною структурою це не цукор, а цукровий спирт. Це означає, серед іншого, що організм по -різному метаболізується, що робить його набагато більш корисним для діабетиків та пацієнтів з інсулінорезистентністю. Крім того, ксилітол забезпечує на 40% менше калорій, ніж найпопулярніша форма білого цукру - сахароза. Як випливає з назви, березовий цукор спочатку отримували з кори берези.
Ксилітол - підсолоджує і не завдає шкоди: крім того, що він містить майже в 2 рази менше калорій, ніж білий цукор, він також має інші переваги. Ксиліт позитивно впливає на кістки та зуби - на відміну від сахарози, він не викликає карієсу, навпаки - запобігає стоматологічним захворюванням, зміцнює емаль та впливає на правильний рН у роті та свіже дихання. З цієї причини варто включити його в меню дітей (старше 3 років), замінивши страви, підсолоджені білим цукром, на десерти з додаванням ксиліту. Березовий цукор ідеально підходить для випічки, його можна використовувати на будь -якій кухні. Крім того, це популярний інгредієнт жувальних гумок і пастилок для освіження дихання - це пов’язано з характерним відчуттям прохолоди в роті, який він залишає.
Використання:
Додаткова інформація:
Склад: | 100% Ксилітол |
Країна походження: | Китай |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |