Суміш для масляного печива кето це - незамінний продукт на кухні всіх любителів хрустких і солодких перекусів. Завдяки цьому ми зможемо легко і швидко приготувати смачне масляне печиво.
Спосіб приготування:
- Вміст пакетика висипати в миску.
- Додайте 1 яйце і 100 г розтопленого охолодженого масла.
- Перемішайте ложкою, а потім розімніть руками.
- Розкачайте тісто в тонкий корж між двома аркушами паперу для випікання та виріжте будь-яку форму. Ви також можете формувати печиво руками.
- Викласти печиво на деко, застелене папером для випікання.
- Випікати 12-15 хвилин при 180°C.
Додаткова інформація:
Склад: | Мигдальне борошно, еритритол (підсолоджувач), кокосове борошно, інулін, цейлонська кориця, кам'яна сіль. |
Країна виробник: | Польща |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: | Так |
Без глютену: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |
Поживна вартість | в 100г продукту |
Енергетична цінність | 526 кКал |
Жири | 40 г |
Вуглеводи | 24 г |
Клітковина | 9 г |
Білки | 11 г |
Поживна вартість є приблизною, та може змінюватися в залежності від нової партії.