Ви спечете! Безглютенова суміш для випічки хліба для людей, які дотримуються кетогенної дієти.
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку (верх і низ) до 190°C.
- Пересипте суміш у миску.
- Додайте 500 мл води та ретельно перемішайте.
- Замісити тісто і сформувати хліб.
- Ставимо в духовку на 80 хвилин.
- Після випікання залишити до остигання. Зберігати загорнутим в тканині.
- Смачного!
Відео приготування:
Додаткова інформація:
Склад: | Мигдальне борошно, насіння соняшнику, насіння чіа, гарбузове насіння очищене, насіння льону, знежирене лляне борошно, лушпиння подорожника, кам'яна сіль. |
Країна виробник: | Польща |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: | Так |
Без глютену: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |
Поживна вартість | в 100г продукту |
Енергетична цінність | 319 кКал |
Жири | 24 г |
Вуглеводи | 3,1 г |
Клітковина | 14 г |
Білки | 15 г |
Поживна вартість є приблизною, та може змінюватися в залежності від нової партії.