ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 9-00 ДО 19-00

Фундук сирий

Instagram
  • Фундук сирий
  • Модель: Фундук сирий
  • Наявність: Є в наявності

95 грн.

Доступні варіанти

Варіанти товару: Наявність: Ціна: Кількість:
250 грам 6 шт. 95 грн.
<>
500 грам 8 шт. 170 грн.
<>
1000 грам 4 шт. 310 грн.
<>

Фундук - це плоди ліщини. Відомі людству з незапам'ятних часів. Вважається найдавнішими плодовими деревами, вирощеними людиною. Стародавні греки та римляни цінували їх насамперед за унікальні смакові якості. У наш час фундук вирощують переважно в Європі та Малій Азії.

Фундук є чудовим джерелом вітамінів, мінералів, білка, клітковини та корисних жирів. Включені в наш щоденний раціон, вони забезпечують багато переваг для здоров’я. Лісовий горіх містить флавоноїди, які необхідні для правильного функціонування мозку. З’їдання по жмені в день покращує кровообіг. Фундук також є природним джерелом олеїнової кислоти.

Фундук дає нам багато енергії. У них велика кількість вітаміну Е і вітаміну В, включаючи фолієву кислоту. Вітамін Е важливий для підтримки здоров’я шкіри, волосся та нігтів. З іншого боку, вітаміни групи В важливі для правильного метаболізму клітин. На відміну від нездорових перекусів, таких як чіпси або рафіновані продукти, фундук забезпечує організм необхідною дозою поживних речовин, які корисні для нашого здоров’я та самопочуття.

Фундук солодкий на смак, дуже смачний та поживний в якості перекусу, а також чудово доповнить вашу випічку та страви. Особливо рекомендуються розумово та фізично активним.

Фундук можна з успіхом вживати як перекус людям, які хочуть позбутися від зайвого жиру, розташованого в області живота. Вміщені в них ненасичені жирні кислоти сприяють схудненню, не набирають вагу, а також прискорюють спалювання жиру. Вони мають низький глікемічний індекс, тому їх можна вживати діабетикам. Їх багатий склад позитивно впливає на організм, зміцнюючи кістки і зуби. Не можна забувати про їх позитивний вплив на нервову систему, а також на функціонування пізнавальних процесів: пам’яті та мислення.

Використання:

Найкраща ідея - їсти фундук без добавок. У харчовій промисловості їх використовують як добавку до тортів, шоколадів та молочних продуктів. Натуральні горіхи мають м’який смак і аромат. Смажені, вони мають інтенсивний горіховий аромат, вони більш хрусткі і крихкі. Однак під час цього процесу їх фізико-хімічний склад змінюється, амінокислоти розщеплюються, а білки розкладаються. Їсти їх найкраще сирими. Хорошою ідеєю буде додавати фундук до мюслі чи каші або робити домашню фундукову пасту. Плоди ліщини також чудово поєднуються з білим м’ясом та макаронами. 

Додаткова інформація:
Склад:Фундук сирий
Країна виробник:Грузія

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат BIO: 

Ні

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре