Суміш для безглютенових вафель - це спосіб швидкого приготування поживної страви або десерту. Їх можна подавати самостійно як доповнення до інших продуктів або змастити вершками, медом, варенням або посипати фруктами.
Як приготувати вафлі: Розігрійте вафельницю. Тим часом переливаємо суміш в миску, додаємо 1 яйце і 300 мл молока (можна рослинного) і ретельно перемішуємо.
Порційно висипати у вафельницю і випікати до золотистого кольору.
Суміш для вафель не містить додавання цукру - вона була підсолоджена еритритолом і тому містить лише невелику кількість природного цукру.
Спосіб приготування:
- Розігрійте вафельницю.
- Перелийте суміш у миску.
- Додайте 1 яйце і 300 мл молока (можна рослинного). Ретельно перемішати.
- Порційно вилити у вафельницю і випікати до золотистого кольору.
- Смачного!
Додаткова інформація:
Склад: | Рисове борошно, вівсяне борошно без глютену, маранта тростинна, тапіока, еритритол (підсолоджувач), кам'яна сіль, винний камінь (регулятор кислотності), харчова сода (розпушувач), кориця, кардамон. |
Країна виробник: | Польща |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: | Так |
Без глютену: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |
Поживна вартість | в 100г продукту |
Енергетична цінність | 195 кКал |
Жири | 2,8 г |
Вуглеводи | 37 г |
Клітковина | 2 г |
Білки | 5,7 г |
Поживна вартість є приблизною, та може змінюватися в залежності від нової партії.