ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 9-00 ДО 19-00

Агар 1000Г

  • Модель: Агар
  • Наявність: Є в наявності

740 грн.

Агар це природний загущувач рослинного походження. Він отримується з водоростей. Агар без запаху і смаку, містить багато марганцю, магнію, заліза, кальцію, натрію та цинку. Він має желейну властивість в кілька разів сильнішу, ніж желатин. У морозиві та йогурті він зазначений під гучною назвою E-406. Застосовується у веганській кулінарії замість желатину.

У молекулярній кухні є одним з основних інгредієнтів.

Агар розчиняється при температурі вище 80 градусів за Цельсієм, а застигає від 30 до 39 градусів. Вам не потрібно вносити його в холодильник, оскільки він не розчиняється при кімнатній температурі.

Найкраще додавати агар до температури близької до кипіння води для повного розчинення. Желатин виникає, коли рідина охолоджується. Можна багато разів нагрівати та охолоджувати без наслідків для використовуваних виробів.

У молекулярній кухні використовується для створення спагетті, желейок, макаронних виробів та ін.

Використання:

Желе:

Для отримання середньої твердості гелю співвідношення: 1 плоска чайна ложка агару на 1 склянку рідини.

Розчиніть агар у невеликій кількості холодної води та додайте в киплячу воду, готувати протягом декількох хвилин.

Джеми:

Для загущення джему співвідношення: 1 плоска чайна ложка агару на 1 кг фруктів.

Розчиніть агар у холодній воді та додайте до киплячого варення. Готувати  кілька хвилин і розлити в банки.

Додаткова інформація:

Склад:Агар
Країна походження:Іспанія

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат BIO: 

Ні

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре