ПОНЕДЕЛЬНИК - СУББОТА
С 9-00 ДО 19-00

Масло ши (карите)

  • Масло ши (карите)
  • Код товара: Масло ши
  • Доступность: На складе

110 грн.

Масло ши завоювала ринок косметики порівняно недавно. Вои Надзвичайно Багате ненасіченья жирніє кислот, Які є ключовими компонент, необхідняя для омолодженні та зволоженні кожи косметики. Масло ши такоже Забезпечує всі необхідні вітаміни, необхідні для того, щоб вашої шкіри виглядаю красива и Яскрава. Інгредієнтіте, что містяться в маслі ши, допомагають захістіті ее від негативних наслідк контакту з вітр, холодний той жаркий Сонець. Масло - це джерлі вітаміни А і Е, Які захіщають Шкір від вільніх радикали. Регулярне вживання масло ши дает результату дуже м'якої, гладкої та еластічної кожи. Масло ши такоже можна використовуват на волосся, оскількі воно відмінно відтворює сухі, кріхкі и розщеплені кінці.

Масло ши - це масло, отриманий з плодів святого той шанованое дерева в Афріці піда назв ші або карйте. У Европе масло ши вікорістовується только для Косметичний цілей, хоча в Афріці, з відкі воно походити, це такоже жир, Який вікорістовується для їжі. Проти олію СПОЖИВЧИХ отримуються НЕ з горіхів, а з сухого насіння Маслоса. Фрукти з масляного дерева їдять подібно як манго, а масло вікорістовується кож и для медично цілей. Масло має білий або злегка жовтий колір.

Использование в косметике:
  • натуральный бальзам для губ
  • крем для глаз
  • маска для лица
  • маска для волос

Характеристики товара
Страна происхождения Гана
Страна производитель Польша

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо           Хорошо

Теги: Масло ши, карите, нерафинированное