ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 9-00 ДО 19-00

Масло ши (каріте) 200Г

  • Масло ши (каріте) 200Г
  • Модель: Масло ши
  • Наявність: Є в наявності

110 грн.

Масло ши завоювало ринок косметики порівняно недавно. Воно надзвичайно багате ненасиченими жирними кислотами, які є ключовим компонентом, необхідним для омолодження та зволоження шкіри косметикою. Масло ши також забезпечує всі необхідні вітаміни, необхідні для того, щоб ваша шкіра виглядала красивою і яскравою. Інгредієнти, що містяться в маслі ши, допомагають захистити її від негативних наслідків контакту з вітром, холодним та жарким сонцем. Масло - це джерело вітамінів А і Е, які захищають шкіру від вільних радикалів. Регулярне вживання масла ши дає результат дуже м'якої, гладкої та еластичної шкіри. Масло ши також можна використовувати на волосся, оскільки воно відмінно відтворює сухі, крихкі і розщеплені кінці. 

Масло ши - це масло, отримане з плодів святого та шанованого дерева в Африці під назвою ші або каріте́. У Європі масло ши використовується тільки для косметичних цілей, хоча в Африці, з відки воно походить, це також жир, який використовується для їжі. Проте олію споживчу отримують не з горіхів, а з сухого насіння Маслоса. Фрукти з масляного дерева їдять подібно як манго, а масло використовується також і для медичних цілей. Масло має білий або злегка жовтий колір.

Використання в косметиці:
  • натуральний бальзам для губ
  • крем для очей
  • маска для обличчя
  • маска для волосся

Характеристики товару
Країна походження Гана
Країна виробник Польща

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре

Теги: масло ши, каріте, нерафіноване