ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 9-00 ДО 19-00

Органічний яблучний оцет нефільтрований 5% 750 МЛ - BEUTELSBACHER

  • Органічний яблучний оцет нефільтрований 5% 750 МЛ - BEUTELSBACHER
  • Модель: яблучний оцет
  • Наявність: Є в наявності

160 грн.

Яблучний оцет нефільтрований (непастеризований) 5% BIO 750 мл - BEUTELSBACHER

-містить велику кількість поліфенолів та вітаміну Е.

-знижує рівень глюкози

-має антибактеріальні властивості

-в косметології застосовується для дезінфекції та очищення

Яблучний оцет - це продукт, який виготовляється під час оцтового бродіння спирту. Його застосовували в античності. Цей оцет має бурштиновий колір і каламутний. Столова ложка містить лише 3 калорії. Його можна використовувати як додаток до м’ясних страв, салатів, соусів та коктейлів. Як харчова добавка діє як консервант, який запобігає псуванню їжі та пригнічує ріст бактерій.

Цей продукт є чудовим джерелом вітаміну Е, який є антиоксидантом. Це означає, що він зменшує кількість вільних радикалів в організмі, що покращує імунітет, позитивно впливає на систему кровообігу та підтримує очищення організму. Поліфеноли в їх складі також діють як антиоксиданти, тобто вони є антиоксидантами. Це дуже хороша підтримка організму і дозволяє йому краще справлятися зі шкідливими зовнішніми факторами навколишнього середовища, з якими ми стикаємось. Антиоксиданти також затримують процес старіння.

Яблучний оцет знижує рівень глюкози в крові. Регулярне вживання оцту може підвищити чутливість клітин, що, в свою чергу, може запобігти коливанням рівня глюкози. Це пов’язано з його антибактеріальними властивостями.

Оцет отримують традиційним способом з яблук які вирощені в органічних умовах. Нефільтрований і непастеризований.

Цікавинки

Ми можемо приготувати яблучний оцет в домашніх умовах. Для цього нам знадобиться 1 кг кислих яблук, 1 літр води і приблизно 5 чайних ложок меду. Яблука потрібно помити і нарізати довільними шматочками позбуваючись при цьому кісточок. Залийте яблука водою і додайте мед, щоб вони не виставали над поверхнею. Посудину, в якій ми готуємо оцет, накрийте тканиною чи марлею та прив’яжіть. Залиште посудину в теплому місці на 4 тижні, час від часу перемішуючи рідину. У цей час відбувається процес бродіння, коли реакція завершиться, піна не буде утворюватися на поверхні. Це буде означати, що оцет готовий. Потім його слід розлити по пляшках і зберігати в прохолодному місці. Оцет, виготовлений в домашніх умовах, слід контролювати, оскільки існує ризик появи цвілі - як тільки ви помітите це, вам слід відмовитися від його вживання.

Використання:

У дієті - 2 чайні ложки оцту зі склянкою води. Цю суміш слід пити перед кожним прийомом їжі або попивати повільно протягом дня. Яблучний оцет - ідеальне доповнення до салатів та м’ясних страв.

У косметології

Обличчя: завдяки своїм кислим властивостям яблучний оцет є прекрасним засобом від неприємного запаху з рота. Просто додайте 1/2 столової ложки оцту в склянку води і полощіть горло цим розчином, потримавши його в роті протягом 10 секунд, поки склянка не буде пустою.

Тіло: Ви можете вранці натирати шкіру пахв нерозведеним яблучним оцтом (за допомогою ватного диска). Щоб позбутися неприємного запаху ніг, наповніть миску теплою водою і додайте 1/3 склянки яблучного оцту. Ноги замочують у цьому розчині раз на тиждень протягом 15 хвилин.

Волосся: Готуйте масаж для волосся на основі яблучного оцту. Змішайте 1 частину води та 1 частину оцту, додайте активні речовини, наприклад рідкі екстракти або гідролізований кератин. Втирати в шкіру голови. Залиште на годину. Змити водою.

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Перед споживанням добре збовтати.

Додаткова інформація:
Склад:Оцет з яблук органічного походження 5% кислотності
Країна виробник:Німеччина

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат BIO: 

Так

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре