- Модель: Манго сушене
- Наявність: Немає в наявності
Сушене манго - доповнення до здорової кухні
В наших умовах ми рідко їмо манго, але варто це змінити. Це унікальний фрукт, сповнений цінних поживних речовин, які не повинні бути відсутніми в нашому щоденному, здоровому раціоні.
Плоди богів під рукою
Батьківщиною манго є далека Індія, де цей фрукт культивується вже понад 4000 років. Індуси називають його плодом богів не тільки через красиву форму і апетитну м’якоть, а й через унікальні властивості. Залежно від виду манго може бути маленьким або дуже великим – важить до двох кілограмів. Колір його шкірки також різноманітний – зустрічаємо жовті, помаранчеві або червоно-зелені плоди. Хоча вони можуть трохи відрізнятися за смаком, всі вони мають однакову кількість поживних речовин. Манго можна їсти як у свіжому, так і в сушеному – в останньому вигляді він ще зберігає всі свої цінні властивості.
Сушене багатство цінних інгредієнтів
Сушені манго мають чудовий смак і аромат. У ньому міститься багато вітамінів і мінералів, які необхідні нашому організму. Це багате джерело вітамінів А, С, Е і В, а також міді, заліза і калію. Як і інші сухофрукти, манго також містить багато клітковини, яка потрібна нашому організму. Сушене манго чудово смакує без будь-яких добавок як здоровий, легкий і корисний перекус. Кілька сухофруктів з успіхом можуть замінити перекус. Якщо ви любите щось солодке і до того ж калорійне, відмовтеся від магазинних солодощів і виберіть натуральний цукор в сушеному манго. Ви вгамуєте голод солодкого і забезпечите собі порцію корисної та смачної енергії.
М'ясна начинка, доповнення до десертів і інгредієнт мюслі
Сушене манго також є чудовим доповненням до багатьох страв, особливо тих, чиї рецепти походять з екзотичних регіонів Індії та Далекого Сходу. Сушене манго можна додавати в пасту каррі, як начинку до м’яса і риби, а також як доповнення до салатів, як солодких, так і солоних. Сушені манго також стануть чудовим доповненням до десертів з морозивом, а дрібно нарізані вони стануть корисним інгредієнтом домашніх сухофруктів і горіхів.
Сушене манго також можна використовувати для приготування домашнього сніданку мюслі та злакових батончиків. Прекрасно поєднується з іншими зерновими, сухофруктами та крупами.
Калорійність сушеного продукту дорівнює 314 ккал за 100 г.
Умови зберігання:
Після відкриття зберігати в холодильнику в щільно закритій упаковці.
Додаткова інформація:
Склад: | Манго натуральне сушене без цукру |
Країна походження: | Тайланд |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |