.........
Приготування:
В киплячу воду з розрахунком 100 грам локшини на 1 літр води, опустити локшину в підсолений окріп, готувати 5-8 хвилин. Готову локшину процідити і промити в холодній воді.
Локшина рисова - це смачне доповнення до різноманітних соусів. Її також можна подавати на солодко.
Додаткова інформація:
Склад: | Рисове борошно, сушена петрушка і сельдерей, вода питна. |
Країна походження: | Україна |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Органічний: |
Ні |
Без глютену: |
Так |
Поживна вартість | В 100 грамах продукту |
Енергетична цінність | 352 ккал |
Жири | 0,68 г |
Вуглеводи | 80,9 г |
Білки | 5,07 г |