.........
Приготування:
В киплячу воду з розрахунком 100 грам локшини на 1 літр води, опустити локшину в підсолений окріп, готувати 5-8 хвилин. Готову локшину процідити і промити в холодній воді.
Локшина рисова - це смачне доповнення до різноманітних соусів. Її також можна подавати на солодко.
Додаткова інформація:
| Склад: | Рисове борошно, сушена петрушка і сельдерей, вода питна. |
| Країна походження: | Україна |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Органічний: |
Ні |
Без глютену: |
Так |
| Поживна вартість | В 100 грамах продукту |
| Енергетична цінність | 352 ккал |
| Жири | 0,68 г |
| Вуглеводи | 80,9 г |
| Білки | 5,07 г |

Якщо у вас виникнуть будь-які питання, ви можете зв'язатися з нашими менеджерами будь-яким зручним для вас способом.

