- Модель: Кокосова паста
- Наявність: Є в наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
200 грам | 103 грн. |
-
+
|
|
500 грам | 210 грн. |
-
+
|
Кокосова паста
100% натуральна без добавок
Висока якість!
0 цукру! 0 холестерину!
Кокосова паста, яка також називається мусом або кокосовим маслом, виготовляється шляхом подрібнення кокосової м'якоті. При підвищеній температурі паста приймає форму товстого крему з виразним ароматом кокоса. На відміну від кокосової олії, паста має більш компактну консистенцію, завдяки якій це чудове доповнення до теплих страв, таких як млинці, блінчики, омлети, тістечка або батончики, і є здоровою заміною крему або традиційного масла та маргарину. Ви можете легко зробити з неї кокосове молоко - просто змішайте кілька столових ложок пасти з невеликою кількістю води (найкраще у блендері). Чудово підходить як доповнення до коктейлів і як кульмінація фруктових десертів. Кокосова паста - дуже багата у джерело харчових волокон, калію, магнію та заліза, а також вітаміни D та K.
Кокосова паста може застигнути при кімнатній температурі - для отримання кремоподібної консистенції рекомендується нагріти пасту до 30 градусів за Цельсієм.
Використання:
Кокосова паста може використовуватися як додаток до морозива, тістечок, вівсянки, йогурту та всіх видів десертів. Ідеально підходить як основа соусів азіатської кухні і після змішування з водою також як заміна кокосового молока.
Зберігання:Зберігати в сухому та темному місці. Після відкриття, зберігати в холодильнику. При підвищеній температурі мус приймає рідку форму. Перед використанням добре вимішати.
Додаткова інформація:
Склад: | Кокосова м'якоть |
Країна походження: | Індонезія |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |
Поживна вартість | В 100 грамах продукту |
Енергетична цінність | 2930 кДж / 700 ккал |
Жири | 70,4 г |
В тому числі насичені жирні кислоти | 63,1 г |
Вуглеводи | 5,2 г |
Включаючи прості цукри | 4 г |
Білки | 7,3 г |
Сіль | 0.06 г |
Характеристики товару | |
Склад | Кокосова м'якоть |
Країна походження | Індонезія |