ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 10-00 ДО 18-00

Родзинки Томпсон Джамбо

  • Родзинки Томпсон Джамбо
  • Модель: Родзинки
  • Наявність: Є в наявності

65 грн.

Варіанти товару

Варіанти Ціна Кількість Купити
250 грам 65 грн.
- +
500 грам 113 грн.
- +
1000 грам 205 грн.
- +

Незамінне доповнення до тортів і десертів, джерело цінних вітамінів і мінералів. Хто не любить родзинки? Сушений виноград - найпопулярніший вид сухофруктів в нашій країні. Їх солодкий смак робить їх непереборними. Це чудовий, енергійний перекус, який з успіхом замінить шоколадні батончики та інші шкідливі солодощі. Родзинки також можуть додати характеру солоним стравам, тому варто поекспериментувати з ним на кухні.

Де ростуть родзинки і як їх роблять?

Родзинки - що це за фрукт? Це не що інше, як сушений виноград. Утворюються в результаті випаровування води з плодів, через що вони зменшуються, а шкірка зморщується. Традиційний спосіб сушіння - розкласти виноград на сонці. Цей процес займає від 2 до 4 тижнів. Сьогодні часто використовують механічну сушку, щоб уникнути потрапляння в плоди забруднень і комах. Слово «родзинки» було відомо ще в 14 столітті. У той час ці сухофрукти називали розенками. Про велике культурне значення цього сухофрукту може свідчити прийнята в нашій країні власна назва сушений виноград. У середні віки вони були одними з найпопулярніших підсолоджувачів і займали почесне місце поруч з медом. У Стародавньому Римі вони були настільки цінні, що за дві банки можна було купити навіть раба. Найбільше виноградарство з виробництва родзинок охоплює території США. У 1983 році каліфорнійські фермери знайшли спосіб мінімізувати втрати, пов'язані з сильною посухою, яка знищила врожаї винограду. На сонці вже сохли плоди на кущах. Так Каліфорнія стала світовим гігантом з виробництва цього делікатесу.

Чому варто їсти родзинки?

Родзинки – це солодкий перекус, який з успіхом може замінити шкідливі солодощі. Крім того, що вони додають енергії, вони забезпечують наш організм багатьма цінними вітамінами і мінералами. Вони містять йод, який позитивно впливає на роботу щитовидної залози, і калій, необхідний для правильної роботи серцево-судинної системи. Також вони є джерелом харчових волокон, тому позитивно впливають на травну систему. Таким чином, вони можуть допомогти боротися із запорами. Наукові дослідження доводять, що всі сорти мають антиоксидантну дію.

Які ще властивості містять родзинки?

Родзинки в значній мірі складаються з легкозасвоюваних цукрів (70% їх вмісту становить фруктоза). Тому вони є цінним джерелом енергії. Вони містять залізо, мідь, калій і вітаміни групи В, які благотворно впливають на нервову систему. Вони також є джерелом кальцію і магнію. Ці елементи піклуються про хороший стан кісткової системи та стан наших зубів. Високий вміст антиоксидантних речовин піклується про наші клітини, може допомогти ущільнити кровоносні судини та підтримувати нормальний артеріальний тиск. Харчові волокна і пектини, що містяться в родзинках, дозволяють подбати про травну систему і можуть допомогти в боротьбі з запорами.

Використання:

Сушений виноград можна їсти сирим як самостійний перекус. Вони також є популярною добавкою до випічки (сирників, дріжджових коржів, пряників) і десертів. Вони чудово смакують у компанії шоколаду, чудово поєднуються з іншими горіхами та сухофруктами (мигдалем та горіхами). Їх часто додають в ранкову кашу або мюслі. Вони ідеально підкреслюють смак сухих страв. Вони є доповненням до м'ясних страв, риби, бігосу та салатів.

Додаткова інформація:
Склад:
Виноград сушений, соняшникова олія
Країна виробник:Чилі

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат BIO: 

Ні


Поживна вартістьв 100г продукту

Енергетична цінність

599 кКал

Жири

37 г

Вуглеводи31 г
Білки20 г


Поживна вартість є приблизною, та може змінюватися в залежності від нової партії.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре