ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 9-00 ДО 19-00

Органічний Кокосовий цукор 1000г

  • Органічний Кокосовий цукор 1000г
  • Модель: Кокосовий цукор
  • Наявність: Є в наявності

300 грн.

БІО цукор кокосовий, це органічний продукт, що означає, що 95% компонентів, що містяться в ньому органічні. Кокосовий цукор виробляється з соку кокосової пальми бутонів які називають «деревом життя». Схожий, на коричневий цукор, але набагато смачніший і має багато поживних цінностей.

У кокосовому нектарі, з якого безпосередньо і отримують цукор, містяться корисні для здоров'я речовини. Зокрема, це вітаміни групи В; мінерали - магній, калій, залізо, сірка та цинк; амінокислоти. Оскільки процес обробки нектару проходить в досить щадному режимі, то значна кількість корисних сполук в цукрі зберігається.
Пупляхи квітів кокоса, з яких виробляється цукор є багатий природних антиоксидантів, амінокислот, оцтової кислоти і ферментів. Кокосовий цукор є натуральним продуктом і не містить штучних барвників. Він має більш низький глікемічний індекс, ніж традиційно використовуваний білий цукор в Україні. Він солодкий, а смак нагадує карамель або іриску.

Використання:

Кокосовий цукор можна використовувати на кухні кожен день, щоб підсолодити каву і чай, для приготування тортів, тістечок та коктейлів. В індійській кухні використовуються для різних кав, тістечок і десертів. Надає стравам унікальний смак і аромат. Це відмінна альтернатива цукрової тростини. Він використовується, наприклад. Для того, щоб збалансувати солоний смак риби і до страв типу каррі і соусів. Цукор з кокосовою пальмою успішно заміняє посипку на хлібобулочних виробах і досконало компонується з пікантними стравами.


Характеристики товару
Склад 100% БІО кокосовий цукор
Країна походження Індонезія

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре