Сік ожини - плоди ожини містять багато цінних вітамінів і елементів, включаючи вітаміни В1, В2, В6, В12, С, РР, провітамін А і магній, залізо, калій, фосфор і кальцій. Крім того, плоди ожини містять антоціани, еллагову кислоту та фенольні кислоти. Вони є справжньою скарбницею вітаміну Е (вони містять найбільше з усіх фруктів), що має велике значення для правильного зовнішнього вигляду шкіри. Такий природний склад вітамінів і мінералів, який має ожина, змушує нас охоче дотягуватися до соку, отриманого з цих чудових фруктів. Особливо жінки в менопаузі найчастіше насолоджуються багатством ожини.
Використання:
Сік краще пити охолодженим. Перед вживанням добре збовтати. Після відкриття пляшки зберігати в холодильнику. Технологія прямого віджиму і щадна пастеризація робить цей сік максимально корисним, завдяки високому вмісту вітамінів і мікроелементів.
Після відкриття, зберігати в холодильнику. Випити до трьох тижнів після відкриття. Зберігати в місцях недоступності маленьких дітей. Захистити від світла.Зберігання:
Додаткова інформація:
Склад: | Ожиновий неосвітлений сік, ожинове пюре. |
Країна походження: | Україна |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |