- Модель: AROY-D
- Наявність: Немає в наявності
Кокосове молоко - це біла рідина, яка готується з м’якоті стиглого кокосу. Всупереч думці, кокосовий горіх не містить молока у своїй серединці, а тільки сік і саме з цього соку в поєднанні з водою кокосове молоко виробляється в процесі готування. Це основний інгредієнт азіатської кухні, особливо в Південно-Східній Азії.
Кокосове молоко, як і інші продукти, отримані з кокосових горіхів, тобто кокосове масло або стружка кокосового горіха, завдячує своїм корисним властивостям насамперед високому вмісту жирів MCT. Кокос також багатий природним магнієм, калієм, фосфором, а також клітковиною та фолієвою кислотою.
Кокосове молоко має безліч застосувань - його можна додавати в супи, тушковані страви, каррі, напої та різні тістечка.
Зазвичай є рідким при кімнатній температурі, однак інколи жир може відділитися від рідини. З цієї причини, перед тим, як відкрити упаковку, обережно потрусіть, щоб отримати однорідну консистенцію.
Застосування:
- як інгредієнт в соусах, супах, маринаді
- інгредієнт коктейлів та десертів
- ви можете використовувати його для тушкування м'яса
- для кави та напоїв, особливо екзотичних
- для желе, морозива, торт-начинок
- рекомендується для десертів, де основним інгредієнтом є рис
- додавання до мюслі
- злагоджує і збагачує смак сильно ароматних спецій
- додаток до страв з каррі
Перед відкриттям добре струсіть. Зберігати в холодильнику після відкриття.
Вказівка: якщо молоко має тверду консистенцію, налийте його в каструлю і нагрівайте протягом 5 - 10 хвилин, періодично помішуючи. Процес не впливає на якість продукту.
Додаткова інформація:
Склад: | Екстракт кокосового горіха 85%, вода. |
Країна походження: | індонезия |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |
Харчова цінність в 100 мл:
Енергетична цінність (енергія) |
764 кДж / 185 ккал |
---|---|
Жири, в тому числі: | 19 г |
Насичені жирні кислоти |
17 г |
Вуглеводи, у тому числі: |
2.0 г |
Цукри | 2.0 г |
Білки | 1.6 г |
Сіль | 0.05 г |