ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 9-00 ДО 19-00

Какао терте натуральне чіпси (гіркий шоколад)

  • Какао терте натуральне чіпси (гіркий шоколад)
  • Модель: Терте какао
  • Наявність: Є в наявності

76 грн.

Доступні варіанти

Варіанти товару: Наявність: Ціна: Кількість:
250 грам 6 шт. 76 грн.
<>
500 грам 5 шт. 133 грн.
<>
1000 грам 3 шт. 245 грн.
<>

Какао терте - це 100% гіркий шоколад, без цукру, ароматизаторів, підсолоджувачів та консервантів.

Какао терте - це той самий інгредієнт, без якого неможливо зробити справжній шоколад. Саме какао терте дає готовому продукту його неповторний смак і аромат.

Какао терте отримують шляхом розмелювання подрібнених какао-бобів (какао-крупки). Процес розмелювання супроводжується нагріванням продукту, що викликає розтоплення какао-олії, завдяки чому одержувана маса какао тертого має напіврідку консистенцію.

Наступна переробка какао тертого дозволяє отримати какао-масло, а макуху подрібнюють в какао-порошок.

Користь какао тертого

Какао-боби повні антиоксидантних поліфенолів, що скорочують ризик серцевих захворювань. Цей хімічний компонент є у всіх фруктах, проте особливо високою концентрацією та активністю відрізняється саме в какао.

Вживання какао дуже корисне для мозку. У бобах какао міститься дуже корисна речовина – антиоксидант флаванол, який покращує кровообіг мозку.

Згідно з дослідженням, флаванол може бути використаний у лікуванні хвороб, пов'язаних із слабким кровотоком у судинах головного мозку. Не всі какао містить достатню кількість флаванолу. Це пов'язано з тим, що цей антиоксидант надає гіркому смаку, тому при виробництві його часто видаляють.

Какао ефективно для зниження кров'яного тиску, допомагає посилювати приплив крові до мозку та кінцівок. Какао багатий білком, клітковиною, вітамінами, фолієвою кислотою, мінералами, а за вмістом заліза та цинку його взагалі можна назвати рекордсменом серед усіх продуктів. Какао багате пуринами, які є складовою нуклеїнових кислот і забезпечують зберігання та передачу генетичної інформації, а також беруть участь у біосинтезі білків.

Використання:

Какао терте використовується в кулінарії при виробництві шоколаду, зокрема гарячого ароматного напою. Просто розтопіть плитку та додайте улюблені інгредієнти за смаком.

Дуже смачно з медом чи сиропом агави! Також можна додавати в каші, випічку та салати.

Крім того, терте какао - незамінна складова різних косметологічних процедур (маски, обгортання), а також дуже популярне в миловарінні з метою створення гарного мармурового ефекту; як натуральний барвник.

Какао терте не містить цукру та будь-яких добавок, тому широко застосовується в косметології: шоколадні маски, обгортання, масажі та ванни. Такі процедури не тільки зроблять вашу шкіру ніжною, гладкою та шовковистою, але й подарують задоволення від їх проведення, адже аромат шоколаду відновлює емоційну рівновагу, знижує дратівливість, заспокоює, дає відчуття внутрішньої гармонії та комфорту.

Додаткова інформація:
Склад:100% какао боби терті
Країна походження:Cargill Cocoa & Сhocolate, Нідерланди/Кот-Д'івуар.

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Сертифікат BIO: 

Ні

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре