ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 9-00 ДО 19-00

Ерітрітол 1000г

  • Ерітрітол 1000г
  • Модель: Ерітрітол
  • Наявність: Є в наявності

220 грн.

Ерітрітол, природний, низькокалорійний цукор з ніжним солодким смаком. Він класифікується як цукровий спирт. Це називається замінником цукру, отриманим з рослин або крохмалю. Одна і та ж група включена серед інших ксиліт. У природі еритрітол зустрічається в невеликих кількостях у овочах, фруктах, грибах та у вині, пиві або соєвому сирі. Найчастіше він отримується з натурального овочевого цукру. Цукор змішують з водою, зброджують, кристалізують, а потім ретельно сушать. Готовий продукт має форму білих кристалів або порошку, який виглядає як звичайний цукор.

Ерітрітол є 100% натуральним замінником цукру без калорій.

Основні переваги препарату:

Якщо порівнювати цей продукт з іншими загальновідомими цукрозамінниками, стає зрозуміло, що він володіє масою безсумнівних переваг:

  • В першу чергу ерітрітол на 100% є натуральним природним компонентом. Цю якість обумовлено тим, що ерітрітол - природний елемент багатьох видів фруктів овочів, і інших продуктів:
  • У промислових масштабах ерітрітол отримують з натуральної крохмальовмістивої сировини (кукурудза, тапиоки). Тому шкода речовини виключена. Для його виробництва широко застосовують такі відомі технології як: ферментація з природними дріжджами. Такі дріжджі спеціально виділяють для цих цілей зі свіжого пилку рослин, яка потрапляє в бджолині стільники.
  • Завдяки тому, що в молекулі ерітрітолу відсутні функціональні групи з високою реакційною здатністю, препарат володіє великою термічною стабільністю при нагріванні до 180 ° С і вище. Це дозволяє використовувати ерітрітол у виробництві  всіляких кондитерських і хлібобулочних виробів, відповідно, його користь очевидна.
  • У порівнянні з сахарозою і цілим рядом інших поліолів ерітрітол має дуже низьку гігроскопічність. Ця якість значно полегшує умови тривалого зберігання.
  • Через невеликий індекс молярної маси розчини ерітрітолу мають невисокі значення в'язкості.
Використання:
Ерітрітол використовується як замінник цукру. Ідеально підходить для приготування їжі, випічки і в якості підсолоджувача. Знижує калорійність їжі.

Він досягає близько 75% солодкості від традиційного цукру. Замінюючи в рецептах цукор на ерітрітол, пам'ятайте, що на кожні 100 г цукру припадає від 120 до 140г ерітрітолу.
Характеристики товару
Склад Ерітрітол
Країна походження Китай

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре