ПОНЕДІЛОК - СУБОТА
З 10-00 ДО 18-00

Cумiш для панкейкiв - Ms. Tally

  • Виробник: Ms. Tally
  • Модель: Cумiш для панкейкiв
  • Наявність: Є в наявності

58 грн.

Варіанти товару

Варіанти Ціна Кількість Купити
200 грам 58 грн.
- +
800 грам 225 грн.
- +

Безглютенова суміш Ms. Tally ретельно розроблена з урахуванням потреб вашого організму та ваших смакових вподобань. Борошно рису надає ніжну текстуру та м’який смак, тоді як зелена гречка додає вітамінів і мінералів, роблячи ці панкейки справжньою корисною насолодою. Ця суміш — це чудовий спосіб створити неймовірно смачні безглютенові панкейки вдома. Ця суміш містить усе необхідне для швидкого та легкого приготування. Просто змішайте з рідинними інгредієнтами, і ви отримаєте пухкі, смачні панкейки, які вразять вас і вашу сім’ю. Спробуйте її сьогодні та насолоджуйтеся безмежними можливостями смаку, які вона вам принесе!

Рецепт «Панкейки Ms. Tally з рисовим борошном та борошном зеленої гречки»

Інгредієнти:

  • 200 г готової суміші MsTally
  • 2-3 шт яйця
  • 30 г кокосового цукру або сироп агави
  • 140-160 мл рослинного молока

Спосіб приготування: Розтопіть вершкове масло та підігрійте 200 мл кефіру, змішайте дані інгредієнти міксером із сумішшю та додайте яйця. Після того як утвориться однорідна маса без грудочок додайте кефір, що залишився, ще раз перемішайте. Залиште настоятись 10-15 хвилин. Розігрійте пательню та можете розпочинати смаження.

Додаткова інформація:
Склад:
Борошно рисове, борошно з зеленої гречки, крохмаль кукурудзяний, борошно пшоняне, сода, пірофосфат натрія, спомголіт, сіль, ванілін.
Країна виробник:Україна

Вегетаріанський: 

Так

Веганський: 

Так

Без глютену: 

Так

Сертифікат BIO:

Ні


Поживна вартістьв 100г продукту

Енергетична цінність

350 кКал

Жири

1,9 г

Вуглеводи74 г
Білки7,1 г


Поживна вартість є приблизною, та може змінюватися в залежності від нової партії.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Залишити відгук  ↓
 
Ще ніхто не залишив відгуків.