- Модель: Чорнослив
- Наявність: В наявності
Варіанти товару
Варіанти | Ціна | Кількість | Купити |
Кожен з нас чудово знає ці фрукти у свіжому вигляді, хоча сушений варіант не менш популярний. Ознайомтеся з дивовижними перевагами в'яленого чорносливу, адже приготування з них компоту на святий вечір не єдине їх застосування.
В'ялений чорнослив відомий насамперед тим, що містить велику кількість клітковини, яка сприяє корисній роботі травної системи. Варто пам'ятати, що при порівнянні 100 грамів в'ялених і свіжих слив за харчовою цінністю однозначно виграють в'ялені. І хоча це також означає більш високу калорійність, це компенсується більшою кількістю корисних властивостей, які отримуємо при їх споживанні.
Вони є ідеальним і природним рішенням при запорах, оскільки прискорюють перистальтику кишечника. Крім того, вони захищають організм від хвороб завдяки тому, що містять багато речовин, які називаються поліфенолами. Вони захищають клітини від руйнування. Також сушені сливи є джерелом вітаміну К і бета-каротину.
Додаткова інформація:
Склад: | Чорнослив в’ялений без кісточки, консервант - сорбат калію |
Країна виробник: | Чилі |
Вегетаріанський: |
Так |
Веганський: |
Так |
Сертифікат BIO: |
Ні |
Поживна вартість | в 100г продукту |
Енергетична цінність | 282 кКал |
Жири | 1,2 г |
Вуглеводи | 60 г |
Білки | 3,5 г |
Поживна вартість є приблизною, та може змінюватися в залежності від нової партії.